Captain America: The Winter Soldier

Captain America: The Winter Soldier 1.0.0

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Speel Captain America in dit hack-and-slash avontuur

Captain America: The Winter Soldier is een Android-spel vol actie met de geweldige superheld in de hoofdrol.


Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gameplay vol actie
  • Comic book-style graphics
  • Veel upgrades en power-ups
  • Filmische soundtrack
  • Online multiplayer

TEGEN

  • Af en toe wat repetitief
  • Portret-modus is aanvankelijk verwarrend

Goed
7

Captain America: The Winter Soldier is een Android-spel vol actie met de geweldige superheld in de hoofdrol.


Amerikaanse heldendaden

 

In Captain America: The Winter Soldier speel jij de rol van de beroemde vaderlandslievende held. Met behulp van je maten van het S.H.I.E.L.D-Strike Team neem je het op tegen hordes slechteriken die de stad bedreigen.

Captain America: The Winter Soldier is een leuk hack-and-slash spel, maar erg vernieuwend is het niet. Je mept vijanden met je vuisten in elkaar en gebruikt een arsenaal aan bommen en andere wapens. Zo gooi je je schild naar de bad guys (wat trouwens erg leuk is).

Het spel bevat ook een strategisch element. Als je verder komt, rekruteer je nieuwe agenten voor S.H.I.E.L.D die je helpen de steeds sterker wordende tegenstanders uit te schakelen. Ook kun je jezelf en de andere agenten upgraden, met spelgeld dat je verdient of koopt via een in-app aankoop.

Daarnaast heeft het spel een Research facility waarin je je team beter maakt en een hoofdkwartier voor je bondgenoten.

In de asynchrone multiplayer mode voeg je je bij een clan en vecht je tegen andere spelers. Op de online leaderboards zie je wie de beste speler is.

Deze Android-versie is eigenlijk meer een demo. Na de eerste twee levels moet je betalen om het volledige spel te spelen.


Het heft in handen nemen

De besturing van Captain America: The Winter Soldier wordt goed uitgelegd met behulp van interactieve tutorials in de eerste levels.

Het spel gebruikt hetzelf tap-to-move systeem als het vorige spel van Gameloft, Thor: The Dark World. Als je het prettiger vindt, kun je ook de virtuele joystick gebruiken. Het tap-to-move systeem is echter erg gemakkelijk en de vechtknoppen zijn erg gebruiksvriendelijk.

De portret-modus van Captain America kan aanvankelijk nogal verwarrend zijn. Soms is het lastig te zien waar je vijanden vandaan komen en naar beneden bewegen voelt desoriënterend.


Comic book style

 

Captain America: The Winter Soldier ziet er geweldig uit. De sfeer van de strips wordt perfect nagebootst, van de felle kleuren tot de tekstballonnen met geluidseffecten.

We zien veel bekenden uit de reeks terug, zoals Black Widow, Falcon, King Cobra en Taskmaster.

De soundtrack past precies bij de actie en ook de geluidseffecten zijn prima. Helaas is er geen gesproken dialoog.

Een nieuwe superheldenhit van Gameloft

 

Captain America: The Winter Soldier is een must voor Marvel-fans. Het spel zit bomvol actie, heeft veel bekende karakters en heeft genoeg te bieden om je lange tijd zoet te houden. Hack-and-slash puristen kunnen zich mogelijk ergeren aan de portret-modus en het is inderdaad even wennen om op deze manier te spelen.


Meeste downloads Actiespellen voor android

Beoordelingen about Captain America: The Winter Soldier

Promotie×